Stay Smart Grepvägen 19 Boden

Pris per natt
från 375 SEK
Kategori
Möblerade lägenheter
Antal gäster
7
Staden
Boden
Street
Grepvägen 19
Postnummer
96142

Välkommen till vårt Sweden longstay boende på Grepvägen 19. Boendeyta på 174 m² i 2-plan med källare. Denna rymliga hyresfastighet erbjuder tre möblerade företagslägenheter - en trea och två ettor, perfekt för att tillgodose affärsresenärers behov och maximera din avkastning. Fastigheten har genomgått en omfattande renovering år 1991, vilket innebär att du som investerare kan erbjuda högkvalitativa och moderna boenden för företagsgäster.

Fina gemensamhetsutrymmen i källarplanet. Hyresgästerna kan njuta av bekvämligheter som gemensamma tvättstugor och förvaringsutrymmen, vilket gör denna fastighet till en perfekt lösning för företag som behöver temporära boenden för sina anställda.Fjärrvärme och elstolpar. Med fjärrvärme och fyra p-platser utrustade med elstolpar, kan du erbjuda företagslägenheter som är energieffektiva och bekväma för affärsresenärer.

Svartbjörsbyn ligger endast 3 km från Bodens centrum och erbjuder närhet till förskolor, låg- och mellanstadieskolor, vilket är idealiskt för familjer som besöker området i arbetssyfte. Nära badplats och skoterledsystem

I Svartbjörsbyn finns en vacker badplats vid Buddbyträsket, perfekt för avkoppling efter arbetsdagen. Det är också nära Bodens skoterledsystem, vilket är idealiskt för de som önskar utforska det vackra landskapet.

Kontakta oss för mer information och boka en visning idag! Din investering i dessa möblerade företagslägenheter kommer att ge dig en stabil och lönsam avkastning.

Tillgängliga alternativ

Lägenhet 1 Rok

650 SEK per natt
Rabatter
450 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
375 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Lägenhet om 1 r.o.k. på 45 m² indelad enligt följande: hall, kök, badrum och vardagsrum. KÖK: köksinredning med vita släta luckor, spis (2020), köksfläkt och kyl/frys. Tre garderober. BADRUM: våtmatta på golv och väggar. Wc. Tvättställ. Duschplats. Parkettgolv i vardagsrum och plastmattor i övrigt. Lägenheten är fullt möblerad. Internet, sängkläder, fullt utrustat kök, städartiklar mm. Parkering finns att hyra utanför huset.
  • 2

3 Rum och kök

1000 SEK per natt
Rabatter
800 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
600 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Lägenhet 1001 om 3 r.o.k. på 90 kvm indelad enligt följande: hall, kök, matplats, badrum, vardagsrum och 2 sovrum. KÖK: Fullt utrustat kök med diskmaskin. BADRUM: våtmatta på golv och väggar. Wc. Tvättställ. Duschplats med infällbara duschväggar. Parkettgolv i hall och vardagsrum och plastmattor i övrigt. Lägenheten är utrustad med nya möbler med allt som behövs för ett bekvämt boende.
  • 5
Busshållplats
100m
Resturanger
200m

Visa fler fastigheter