IT - konsulter

Sweden Longstay erbjuder företagsbostäder för consulter, utländska arbetare och anställda inom IT-branschen. Vårt utbud av möblerade lägenheter och bostäder i väl utvalda lägen är idealiskt för företag som söker boende för IT-specialister, programmerare och andra kontorsarbetare som behöver boende under både kortare och längre perioder. 

Om ert företag letar efter boende för era anställda consulter oavsett bransch, vänligen kontakta oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att välja det bästa boendet för dig.

Angle down

Snabbt WI-FI internet

Vi vet att snabbt och pålitligt internet är viktigt för anställda inom IT-industrin. Därför är alla våra fastigheter utrustade med snabbt WI-FI internet, vilket gör att de kan utföra sina arbetsuppgifter effektivt.

Angle down

Hög standard på utrustningen

Våra fastigheter är fullt utrustade och möblerade, och standarden är på högsta nivå. Allt detta för att våra hyresgäster ska kunna njuta av ett bekvämt och bekvämt boende.

Angle down

Närhet till stadens centrum

Alla våra fastigheter ligger på strategiska platser som ger snabb tillgång till stadens centrum och andra viktiga platser i området.

Skräddarsydda flexibla företagsavtal

Förbättra lönsamheten för ditt företag eller projekt genom att kontrollera dina boendekostnader

Genom flexibla projektavtal med oss ​​på Sweden longstay skräddarsyr vi lösningen efter dina behov och hjälper dig med boendet från start till mål. Ju längre kontrakten är och ju större grupperna är desto lägre är priserna för att vi kan bli offer. Kontakta oss omgående för en offert.