Sjukhuspersonal

Sweden Longstay erbjuder företagsbostäder för alla typer av sjukhus personal och vård personal. Vår affärsidé är att matcha rätt fastighet med den perfekta hyresgästen, och när det gäller medicinsk personal ägnar vi särskild uppmärksamhet åt fastighetens läge.

Om ni letar efter boende för er vård eller medicinska personal är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att välja den bästa fastigheten för din personal.

Angle down

Närhet till sjukhus och medicinska inrättningar

Närheten till arbetsplatsen är viktig för sjukvårdspersonal, och därför ligger våra fastigheter på strategiska platser som garanterar snabb tillgång till de viktigaste sjukvårdsinrättningarna i området.

Angle down

Kollektivtrafiken

Alla våra fastigheter har goda förbindelser till kollektivtrafiken, vilket gör det lättare för våra hyresgäster att ta sig till jobbet.

Angle down

Hög standard på utrustningen

Det är också viktigt för vårdpersonalen att erbjuda ett bekvämt och bekvämt boende efter en hård arbetsdag. Därför är våra fastigheter fullt utrustade och möblerade och deras standard är på högsta nivå.

Skräddarsydda flexibla företagsavtal

Förbättra lönsamheten för ditt företag eller projekt genom att kontrollera dina boendekostnader

Genom flexibla projektavtal med oss ​​på Sweden longstay skräddarsyr vi lösningen efter dina behov och hjälper dig med boendet från start till mål. Ju längre kontrakten är och ju större grupperna är desto lägre är priserna för att vi kan bli offer. Kontakta oss omgående för en offert.