Förvaltning

Sweden Longstay erbjuder fastigheter som är idealiska för företagsstyrelser och ledningspersonal. Våra fastigheter ligger i lugna, tysta omgivningar, vilket gör att du kan koppla av efter jobbet och ger rätt förutsättningar för avkoppling och återhämtning.

Våra fastigheter erbjuder tillgång till snabbt och pålitligt internet, vilket numera är nödvändigt för att verksamheten ska fungera smidigt. Dessutom är våra fastigheter utrustade med moderna och kompletta möbler, vilket gör att du kan börja arbeta omedelbart och bekvämt utan att behöva oroa dig för möbler eller utrustning.

Angle down

Lugnt område för att koppla av efter jobbet

Våra fastigheter ligger i lugna och fridfulla omgivningar, vilket gör att du kan koppla av efter jobbet och ger dig de rätta förutsättningarna för avkoppling och återhämtning. Ett sådant läge är särskilt viktigt för människor som arbetar under ständig stress och som behöver förutsättningar för att vila och koppla av efter en hård dag.

Angle down

Tillgång till snabbt och tillförlitligt internet

Våra fastigheter erbjuder tillgång till snabbt och pålitligt internet, vilket är nödvändigt idag för att verksamheten ska fungera effektivt. Utan tillgång till Internet är det svårt att föra korrespondens, använda olika typer av verktyg eller lösa ärenden online. Därför erbjuder våra fastigheter tillgång till höghastighetsinternet, vilket garanterar en effektiv och ändamålsenlig verksamhet.

Angle down

Modern och komplett inredning

Våra fastigheter är utrustade med moderna och kompletta möbler, vilket gör att du kan börja arbeta omedelbart och bekvämt utan att behöva oroa dig för möbler eller utrustning. Tack vare detta kan du börja arbeta direkt och fokusera på dina arbetsuppgifter, istället för att slösa tid på att ordna möbler eller ordna din arbetsplats.

Skräddarsydda flexibla företagsavtal

Förbättra lönsamheten för ditt företag eller projekt genom att kontrollera dina boendekostnader

Genom flexibla projektavtal med oss ​​på Sweden longstay skräddarsyr vi lösningen efter dina behov och hjälper dig med boendet från start till mål. Ju längre kontrakten är och ju större grupperna är desto lägre är priserna för att vi kan bli offer. Kontakta oss omgående för en offert.