Byggare

Sweden Longstay är ett företag som specialiserat sig på att erbjuda boende för arbetstagare inom byggbranschen. Våra möblerade företagsbostäder riktar sig till företag som söker helhetslösningar inom området boende för sina anställda.

Vi erbjuder bekväma och modernt utrustade lägenheter och boenderum som ger era anställda bekväma levnadsförhållanden och god vila efter en hård arbetsdag. Lägenheterna är belägna i attraktiva lägen, nära arbetsplatserna, vilket underlättar tillgängligheten avsevärt och minskar transportkostnaderna.

Våra erbjudande är flexibla och anpassat till kundernas individuella behov och krav. Vi kan erbjuda boende för en person såväl som för hela byggteam. Våra kunder kan beställa boende för sina anställda när som helst, utan att behöva oroa sig för organisatoriska detaljer.

Angle down

Bekväma och moderna lägenheter

Vi erbjuder våra gäster bekväma levnadsförhållanden och vila efter en hård arbetsdag.

Angle down

Attraktiva platser

Våra lägenheter ligger nära arbetsplatserna, vilket underlättar tillgängligheten och minskar transportkostnaderna.

Angle down

Kontaktflexibilitet

Vi erbjuder boende både för en person och för hela byggteam. Företag kan beställa boende för sina anställda utan att behöva oroa sig för organisatoriska detaljer.

Skräddarsydda flexibla företagsavtal

Förbättra lönsamheten för ditt företag eller projekt genom att kontrollera dina boendekostnader

Genom flexibla projektavtal med oss ​​på Sweden longstay skräddarsyr vi lösningen efter dina behov och hjälper dig med boendet från start till mål. Ju längre kontrakten är och ju större grupperna är desto lägre är priserna för att vi kan bli offer. Kontakta oss omgående för en offert.