Sweden Longstay Boden

Pris per natt
från 375 SEK
Kategori
Möblerade lägenheter
Antal gäster
12
Staden
Boden
Street
Svartbyvägen 9
Postnummer
961 37

Välkommen till den perfekta bostaden för företagets anställda – Svartbyvägen 9 i Boden. Vi erbjuder 4 exklusiva möblerade lägenheter med totalt 12 sängar, skräddarsydda för att möta de höga kraven från företag och deras anställda, både för korta och långa hyresperioder. Lägenheterna hyrs ut styckvis eller hela huset men samtliga 4 lägenheter.

Lägenheterna är strategiskt placerade. Ligger i hjärtat av Boden. Vår anläggning erbjuder närhet till affärsdistriktet, affärsmöjligheter och nöjesliv. Det är det perfekta valet för företag som söker boende nära arbetsplatsen.

Nyrenoverade och möblerade lägenheter: Våra lägenheter är elegant designade för att erbjuda högsta standard av komfort och stil. Varje möbel och detalj är noga utvalda för att skapa en professionell och samtidigt avslappnad atmosfär.

Flexibilitet som passar företagets behov: Vi förstår vikten av flexibilitet när det gäller företagsboende. Våra flexibla hyresavtal möter de varierande behoven hos ditt företag och dess anställda.

Strategiskt läge för tillväxt och expansion: Boden är en stad på stark tillväxt, och med det nya stålverksprojektet från H2 GreenSteal finns det en ökande efterfrågan på bostäder för företagets arbetare och anställda. Vi erbjuder möjligheten att vara en del av denna tillväxtresa.

Framtidens boende: Boden är på väg att bli navet för grön ståltillverkning i Europa.I hyran ingår• Fri Wi-Fi • El, vatten, värme , soprum • Fullutrustat kök• Sängkläder och handdukar för varje gäst • Tvättstuga •parkeringTilläggskostnader• Städavgift tillkommer vid bokning längre än 28 dagar

Tillgängliga alternativ

2x 1 room apartment

580 SEK per natt
Rabatter
650 SEK per natt - Bokning av minst 1 Dagar
400 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
375 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Fullt möblerad lägenhet med 1 sovrum. Lägenheten har 1 separat sovrum och ett separat kök. Badrum med dusch och wc. Fullt utrustat kök med allt det du behöver. Tillgång till tvättstuga, gratis parkering intill huset. Sängkläder och handdukar tillkommer vid incheckningen.
  • 2

2x 2 room apartment

750 SEK per natt
Rabatter
850 SEK per natt - Bokning av minst 1 Dagar
650 SEK per natt - Bokning av minst 7 Dagar
475 SEK per natt - Bokning av minst 30 Dagar
Fullt möblerad lägenhet med 2 sovrum. Lägenheten har 1 separat sovrum och ett vardagsrum. Badrum med dusch och wc. Fullt utrustat kök med allt det du behöver. Tillgång till tvättstuga, gratis parkering intill huset. Sängkläder och handdukar tillkommer vid incheckningen.
  • 4

Visa fler fastigheter