Kontakta oss på  info@swedenlongstay.se eller ring oss +46 (0)10 330 30 44

 

Under menyn RUM OCH PRISER kan ni se våra olika rum och exempel på priser. I vissa fall kan vi även erbjuda skräddarsydda företagsavtal för olika hyresperioder. Kontakta oss på telefon +46 (0)10 330 30 44 eller info@swedenlongstay.se för mer information. 

Rum och priser

Vi på Sweden Longstay har specialiserat oss på att hyra ut rum för långtidsboende till olika företag som ofta bor månadsvis hos oss under deras projekt. Vi vet vad som är viktigt och vad som uppskattas när man är iväg hemifrån under längre perioder. Därför har vi gjort vad vi kan för att underlätta och göra våra gästers vistelse hos oss så bekväm som bara är möjligt, och fortsatt till ett hållbart pris.
 

Våra rum är i olika storlekar från ca 10 kvm till ca 30 kvm. Alla rum är möblerade med likvärdiga möbler. Vi har olika priser för olika storlekar på rummen och det får bo olika många personer i rummen beroende på storlek.
De billigaste rummen kostar från 7500 kr/månad med allt inkluderat (se nedan vad som ingår). Dessa kan man välja att bo själv i eller dela med en annan person.

Vi erbjuder även dygns och veckopriser. För singelrum 350 kr/natt. Dubbelrum 500 kr/natt. Rum för 3 personer 750 kr/natt. 

Pris per vecka. Singelrum 2100 kr. Dubbelrum 3150 kr. Rum för 3 personer 4000 kr.

Alla driftskostnader ingår. I rumshyran ingår Wi-Fi, värme, vatten, hushållsel, parkering, eget kylskåp på rummet.  Även tillgång till kök, duschar, toaletter, stort gym och samtliga övriga gemensamma utrymmen i vår anläggning så som TV-rum och aktivitetsrum. Det finns även en reception med personal på plats som hjälper till att svara på frågor mm.

Täcken och kuddar finns på rummet, samt att hyresgästen får en uppsättning sängkläder och handdukar när de flyttar in. Viss städning ingår men alla boende måste hjälpas åt med att städa i köket efter matlagning och i sina egna rum.

Image Description Image Description

Våra rumspriser är olika beroende på rumstorlekar.

1-2 personer

från 7500 sek/månad per månad

3-4 personer

från 9000 sek/månad per månad

Rum och priser

Våra rumspriser varierar beroende på rumstorlek och antal gäster (från 10 kvm till 30 kvm)

Mat och kök

Laga din egen mat i de fullt utrustade köken med kylskåp och frys.

Wi-fi och städning

Sweden Longstay är alltid rent, snyggt och har fritt höghastighets internet/Wi-Fi