Rum och priser

Våra rumspriser varierar beroende på rumstorlek och antal gäster (från 10 kvm till 30 kvm)

Mat och kök

Laga din egen mat i de fullt utrustade köken med kylskåp och frys.

Wi-fi och städning

Sweden Longstay är alltid rent, snyggt och har fritt höghastighets internet/Wi-Fi

Stay smart. Behöver du eller ditt företag rum eller lägenheter? Vi har Longstay boenden över hela Sverige.

Vi på Sweden Longstay har alla olika boendelösningar för ert företag i våra Longstay anläggningar och företagslägenheter. Hyr ett rum, lägenhet eller hus för dig, ditt företag eller dina anställda

Hos Sweden Longstay  kan du eller ditt företag hyra tillfälligt boende, långtidsboende på olika orter över hela Svergie dag för dag eller veckor och månadsvis (longstay). Vi har rum, lägenheter och hus till uthyrning för företag.

Vi på Sweden Longstay har specialiserat oss på att hyra ut rum för långtidsboende över hela Sverige till olika byggbolag som ofta bor månadsvis hos oss under deras projekt. Vi vet vad som är viktigt och vad som uppskattas när man är iväg hemifrån under längre perioder. Vi har olika lösningar för mindre och större företag och projekt för olika tidslängder. Wi-Fi och parkering ingår också. Tveka inte att kontakta oss för att berätta om hur vi kan lösa era behov. 

Image Description Image Description
Image Description

Kontakta oss på  info@swedenlongstay.se eller ring oss +46 (0)10 330 30 44

 

Under menyn RUM OCH PRISER kan ni se våra olika rum och exempel på priser. I vissa fall kan vi även erbjuda skräddarsydda företagsavtal för olika hyresperioder. Kontakta oss på telefon +46 (0)10 330 30 44 eller info@swedenlongstay.se för mer information. 

Vi har många långtidsgäster för longstay boende, men vi hyr också våra rum från natt till natt. Kontakta oss för att få information om hur vi kan hjälpa er och tillgodo just se ert behov. 

Image Description

Ett modernt boende med hög standard för att leva upp till förväntningarna på våra gäster och deras behov.

Senaste åren har vi totalrenoverat och byggt om våra Longstay fastigheter till en hög boendestandard. Det innebär att rummen är helt nygjorda och boendet är bekvämt, rent och smakfullt inrett. Supersnabbt fiber installerat i alla våra longstay anläggningar. På Sweden Longstay förstår vi vikten av digital kommunication för våra gäster. 

Nya duschrum, toaletter och kök finns till ert förfogande. Nyinstallerat brandlarm och brandskydd som gör att alla boende kan sova tryggt och säkert.